Науката има отговор на всичко, включително на вечния въпрос какво

...
 
Науката има отговор на всичко, включително на вечния въпрос какво
Коментари Харесай

10-те неща във вашата външност, които мъжете намират за горещи

 

Науката има отговор на всичко, в това число на безконечния въпрос какво възбужда мъжете.

 

Е, бихте си помислили, че това е въпрос на персонален избор, тъй като всички сме разнообразни и харесваме разнообразни неща, само че науката споделя, че множеството мъже мислят еднообразно, когато става въпрос за дами. Това е потрес, нали? Хм … не в действителност. Всички знаем, че множеството мъже мислят еднообразно, когато става дума за дами, само че има едно нещо, което евентуално не сте знаели. Науката споделя, че мъжете (подсъзнателно) са привлечени от дами, чиято осанка издава плодовитост, тоест  …жени, с които могат да основат крепко потомство.

 

Има избрани физически характерности, които в очите на мъжете крещят: „ Трябва да имам това! “ и като цяло е толкоз правилно.

 

Може би мъжете не са наясно с обстоятелството, че са генетично предразположени да търсят дами, към които подсъзнателно са привлечени само за размножаване. И по този начин, науката споделя, че това са чертите, които мъжете намират за горещи:

 

Бедра

Въпреки че мъжът не мисли, че е избрал момиче, което да изведе на първа среща заради нейната генетика и нуждата от размножаване, науката споделя нещо друго.

Учените настояват, че мъжете са привлечени от дами, които имат ниско съответствие на талията и ханша – дребна талия и по-широк ханш.

Научно потвърдено е, че тези дами са с по-добро здраве и че ниското съответствие на талията и ханша ги прави да наподобяват по-млади и привлекателни.

Сякаш имат магнетична мощ, която притегля мъжете по-близо до тях по някаква причина, която никой не може да изясни. Това е просто факт.

 

Висок глас

За мъжете високият глас съставлява младостта. Ето за какво те са подсъзнателно привлечени от него, макар че може даже да не го знаят или виждат. Младостта нормално се свързва с природата и раждането.

 

Дълги и лъскава коса

Някои черти просто крещят за женственост и това е по този начин от както свят светува. И да, няма нищо по-секси от красива, лъскава, дълга коса. Блестящата и здрава коса демонстрира, че се грижите за тялото си и в случай че се грижите за тялото си, това значи, че сте здрави.

И това в действителност е, което мъжете намират за привлекателно, без даже да го осъзнават. Също по този начин, положителното здраве допуска плодовитост.

 

Симетрия

Разбира се, това не значи, че ще бъдат възбудени от всичко симетрично, което виждат, само че когато дамите са обект на това, което виждат, тогава симетрията е от огромно значение.

Науката споделя, че симетрията е по-лесна за образна обработка, заради което е толкоз привлекателна.

 

По-малко грим

Науката твърди, че естественото е по-добро. И като се замислиш, има смисъл.

Ти си най-красивата такава, каквато си родена. Има причина косата ти да е тъмна, а не светла, или очите ти са сини, а не кафяви.

Мъжете могат да видят това. Не се нуждаете от контуриране или по -големи устни, с цел да бъдете по -красиви.

Мъжете харесват естествения външен тип и би трябвало да се придържате към него. Разбира се, няма нищо неприятно в това да се гримирате, само че се пробвайте да не прекалявате, тъй като никой не харесва пластмасовия тип.

 

 

Голям бюст

Едва ли има изненадани  – мъжете харесват огромни гърди! Особено в композиция с тясна талия.

Проведено е изследване, при което на мъжете са показвани фотоси на дами и се наблюдават придвижванията на очите им.

Оказва се, че първото нещо, което множеството мъже виждат при една жена, са гърдите и талията им.

 

Цвят на очите

Научно потвърдено е, че тъмните очи не са толкоз мечтани, колкото очите със наследник цвят.

Защо по този начин? Е, това е изцяло просто, тъй като най-често срещаният цвят на очите е кафяв, до момента в който единствено 17% от популацията на света има сини очи. Ето за какво сините очи са по-интересни и секси. Точно зад сините очи идват зелените и по-късно кафяви.

 

 

Форма на веждите

Формата на веждите ви може в действителност да промени цялата форма на лицето ви. Различен чифт вежди може да ви трансформира в друг човек.

Според науката веждите са най-важни за изложение на вашите усеща и страсти.

 

Зъби

Хубавите, бели и чисти зъби са индикатор за добра хигиена и това е едно от нещата, които могат да накарат един мъж да се влюби бясно във вас.

Също по този начин хубавите и бели зъби вървят дружно с красива усмивка и никой не може да устои на красива усмивка.

Така че, в случай че желаете мъжете да извърнат глави за вас, пазете тези зъби здрави и покажете усмивката си, тъй като в действителност имате какво да покажете.

 

Устни за целуване

Общото мнение е, че цялостните и червени устни са най-желаните, само че науката отхвърли този факт, тъй като проучванията демонстрират, че и мъжете, и дамите избират приблизително огромни устни и ги намират за най-секси и най-подходящи за целуване.

Но, несъмнено, не можете просто да вземете под внимание фактора на устните.

Трябва да погледнете и останалите черти на лицето и тялото, които допълват цялостната картина на хубостта и това, което притегля мъжа в една жена.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР